Barsta ett naturskönt område

Eftersom Barsta Camping ligger på Höga Kusten finns det möjlighet att ta del av mycket natur. Dels att man kan bege sig ut på vattnet i en lånad båt eller följa med på någon av de organiserade båtturerna som anordnas av olika arrangörer i Barsta med omnejd.

Annars är Barsta perfekt för de som vill uppleva den orörda naturen som Höga Kusten innebär. Det finns gott om vandringsleder, klättringsleder och man får ta del av växt- och djurliv, som inte finns någon annanstans. Eller rent av hyra en cykel för att komma längre, hinna längre och hinna med att se mer.

Därutöver finns det otroligt många spännande och trevliga sevärdheter runt om campingen och Höga Kusten som passar olika åldrar, tycken och smak. Det är egentligen bara fantasin som sätter gränsen för vad som finns att hitta på.

Vill man inte bege sig ut för att göra en sådan aktivitet. Erbjuder vi på campingen möjligheten till att bara ta det lugn och bara vara. Genom att ägna sig helt och hållet åt sol och bad på vår fina sandstrand och badplats med brygga.

Badplatsen är anpassad för funktionshindrade, vilket gör att det blir betydligt lättare att ta sig ner i det böljande blå. För att svalka av sig efter att ha solat eller lekt på stranden. På badplatsen erbjuds möjligheten att kunna köpa sig en dricka eller glass, för att kunna släcka törsten och svalka sig med.

Strax intill badplatsen finns vår fina gästhamn, där det finns möjlighet får våra båtgäster att ankra upp. Eller för den som känner för att testa sin fiskelycka, genom att stå längst ute på piren, för att se om fiskarna är på hugget.

Att bo på Barsta Camping är perfekt för de som gillar natur och vill känna närheten till den. Vakna och somna till vacker utsikt. Vad mer kan man begära?